Crossing i Suite encapçalen la setmana a Enderrock TV

Smoking Stones, Pol Cruells i Via Límit els darrers grups abans de vacances

| 28/07/2014 a les 14:00h

Aquesta és la darrera setmana d' #EnderrockTV abans de marxar de vacances durant tres setmanes: la secció del programa l'Illa de Robinson tancarà aquest divendres 1 d'agost amb l'actuació de Via Límit, i es reenganxarà a partir del 25 d'agost. 
 Via Límit Foto: Arxiu Enderrock

El trio format per Joel Riu, Marina Pratcorona i Ernest Pratcorona és Crossing , una formació emergent de l'Alt Empordà que avui ens visita a l’Illa de Robinson: ells engeguen la darrera setmana del programa abans de les vacances d'estiu. Al principi la banda tenia un directe de versions, però des del 2013 es van posar a compondre temes propis com "Parem el temps", la cançó que avui interpretaran al plató d'El Punt Avui TV.



La setmana continuarà amb Suite : Phoenix (RGB Suports, 2014) és el títol de la segona referència discogràfica del grup de Santpedor. Ells seran els protagonistes dimarts, mentres que dimecres la visita al plató serà dels Smoking Stones :  una banda que va néixer el 1997 per retre homenatge als Rolling Stones.  El 3 d’agost actuaran al Festival Internacional de Música de Cambrils en una jornada dedicada als seus ídols.



Dijous serà el torn de Pol Cruells : el baixista d' Els Amics de les Arts passarà per l'Illa de Robinson per presentar Radio Edit (RHRN, 2014), el seu darrer EP. I finalment divendres serà el torn dels joves Via Límit : la seva cançó "Et faré feliç" s'ha convertit en la banda sonora d'estiu d'El Punt Avui TV, i abans de marxar de vacances passaran per #EnderrockTV per interpretar-la en directe.
Arxivat a: Enderrock