Still Morris s'estrena en català

Avancem la cançó "Voldria" del nou EP que publicarà divendres 12

| 10/12/2014 a les 15:00h

Després d'haver publicat tres discos en anglès, Eloi Pardo consolida la seva faceta musical i es llança a cantar en català. El proper divendres 12 de desembre sortirà a la venda un EP seu cantat íntegrament en català, la seva llengua materna, amb el títol Stillmorris.cat (DiscMedi Blau, 2014). A Enderrock.cat estrenem la nova versió de la cançó "Voldria", primer tall del nou treball. 
Still Morris Foto: Laura G. Guerra

Eloi Pardo és un alt executiu bancari de Palma que va reprendre la seva inquietud musical el 2008 amb el debut Now I Know (DiscMedi Blau) i amb el nom artístic Still Morris. L'artista havia militat de jove en diverses bandes de rock i trenta anys més tard va recuperar les cançons que havia compost en època de joventut. Amb aires que anhelen la música dels setanta, Morris combina el desig musical amb la seva feina en una entitat bancària. 



Face to Face (DiscMedi Blau, 2011) i Second Hand Rain (DisMedi Blau, 2013) se sumen a la biblioteca musical de l'alter ego musical d'Eloi Pardo, que canvia els números per notes i acords rockers. L'any 2012 va presentar un senzill en català, "Voldria", i ara l'ha tornat enregistrar per a un nou treball. El disc sortirà a la venda el proper divendres 12, i a Enderrock.cat us avancem el tema que obre l'àlbum. Un cop trencat el gel, Still Morris presenta un EP de sis cançons íntegrament en la seva llengua materna: Stillmorris.cat (DiscMedi Blau, 2014). A més, inclou una revisitació del tema "Que tinguem sort" de Lluís Llach, referent i influència per al mallorquí. 
Arxivat a: Enderrock