Han passat uns quants dies del gran concert al Camp del Barça i, deixat baixar el suflé de les grans emocions i les petites indignacions, ha arribat l'hora de fer un balanç. 
 Enderrock ja no és una revista. O no només. Enderrock és, per sobre de tot, un procés de presa de consciència de la pròpia comunitat
Diumenge passat a la tarda vaig viure una sensació nova: jugar a futbol amb el meu fill mentre a molt pocs metres una colla de músics, tan entusiastes amb els instruments com ell amb la pilota, interpretaven “Take the A Train” a tota castanya. 
 En els artistes i aquesta gent de la cultura no s'hi pot confiar. Els muntes un Concert per la Llibertat ben arregladet, els obres les portes del Camp Nou, hi portes la TV3, els cedeixes generosament un micro... i a la que et despistes t'omplen la independència de contingut! 
 Com qui no vol la cosa i seguint la vella premissa que diu que de mica en mica s’omple la pica, el festival popArb arriba aquest 2013 a la novena edició. Amb el pas dels anys i sense fer soroll s’ha consolidat com el festival de referència de l’indie amb denominació d’origen Catalunya. 
[Destrio publicat a l'Enderrock 211]
[Editorial del número 211 de la revista Enderrock]
[Fragment del discurs de presentació de la XV edició dels Premis Enderrock, 7 de març del 2013 al Teatre Municipal de Girona]
Pàgina 2 de 13
New George
New George
Estrenem en exclusiva el nou clip del cantant de Sant Pol de Mar, després del seu pas pel programa de TV3
Jamaleònics
Jamaleònics | Arxiu
Estrenem en exclusiva el tema homònim de la multiformació de Sagunt
Cactus al Feslloc
Cactus al Feslloc | Arxiu
Parlem amb Muro, vocalista de la banda, sobre la gira estival i la rebuda del darrer disc
Godot's Eye i Kauba
Godot's Eye i Kauba
Estrenem en primícia el videoclip de la banda de Santa Perpètua de Mogoda amb el garriguenc Kauba