Actualitzat el 28/06/2021

La Fera, a la fase final del Sona9

El grup de L'Hospitalet guanya el premi Verkami per Votació Popular

Amb un 27% dels 2.088 vots, La Fera s'ha imposat en la final online del vot popular celebrada ahir diumenge 27 de juny a través de les webs del Sona9 i Enderrock.


La Fera
és el primer classificat per a la fase final de la 21a edició del Sona9, després de rebre el 27% d'un total de 2.088 vots. Després de la final del vot popular, ara només falta saber les quatre propostes que escollirà el jurat i que  passaran a la següent fase de la mostra musical. La decisió del jurat del Sona9 es farà pública el proper mes de setembre, en una data per concretar i a través del programa Sona9 d'iCat i les webs del Sona9 i Enderrock.

La classificació final del Vot Popular del Sona9 2021 ha quedat així:

1) La Fera • 27%

2) Lal'Ba • 25%

3) Bisuri i els Mossos • 23%

4) Angeladorrrm • 15%

5) Ding Dong System • 10%

Per accedir a la final, els 5 artistes seleccionats hauran de superar diverses proves com la gravació d’una cançó original a Bucbonera Studios amb la supervisió de la productora del Sona9, Joana Serrat. També faran un stage a les Cases de la Música per prepara el seu directe, i un concert en format elèctric, transmès per iCat des de la Casa de la Música de l’Hospitalet de Llobregat. L’actuació tindrà l’assessorament d’un productor de directe i d'escena, i s’emetrà en un programa especial a Televisió de Catalunya i pels diferents canals del Sona9.

Les tres propostes que superin aquesta darrera fase, sota la supervisió del jurat del concurs, passaran directament a la final del Sona9 2021 prevista pel 17 de novembre a la sala Salamandra de L'Hospitalet de Llobregat.