Actualitzat el 08/09/2021

GIRA SONA9

Reïna, Les Buch i Lles en concert a Tarragona, Vic i Barcelona

El Sona9 s’envà de gira per segon any consecutiu amb els guanyadors i finalistes de l'edició del 2020.  Les Festes de Santa Tecla, el Mercta de Música Viva de Vic i La Mercè seran els escenaris on els podrem veure en directe en aquesta mini gira per Catalunya.


Reïna
, Les Buch i Lles, presentaran els seus nous treballs en aquests concerts que començaran el divendres 17 de setembre a la Capsa de Música de Tarragona dins les Festes de Santa Tecla. Dissabte 18, la plaça dels Màrtirs de Vic acollirà el segon concert en el marc del Mercat de Música Viva. La gira de presentació dels guanyadors de la 20a edició del Sona9 es tancarà a les Festes de La Mercè de Barcelona el 24 de setembre als Jardins del Doctor Pla i Armengol.



REÏNA
(premi Sona9 2020)
El quartet de Manacor presentarà el seu primer disc titulat Arts Marcials (U98 Music), una col·lecció de cançons de pop de cambra, elegant i de bella factura, que ha produït Lluís Cabot, cantant i guitarrista del grup Da Souza.



LES BUCH
(premi Joventut 2020)
Punk-Rock feminista amb lletres contundents i missatge reivindicatiu. Les de Terrassa publicaran aquest setembre el seu segón disc, Monstres un EP autoeditat i produït per Joana Serrat, que amb la seva experiència ha enriquit la sonoritat del grup.



LLES
(premi Èxit 2020)
Actor i músic a parts iguals, el jove artista de Collbató, ens fa participar de la seva personal proposta que navega entre el pop metafísic i la cançó d’autor. Les seves lletres intimistes i emocionals conviden a crear un espai màgic entre ell i el públic.