Actualitzat el 29/08/2022

SEMIFINALISTES SONA9 2022

Els 8 artistes classificats faran una actuació de petit format als estudis d'iCat FM

Lenand, Eloi Sayrach, Jovedry, Bigwé, Figa Flawas, Aina Koda i Majava, juntament amb Subliminal, com a guanyador del premi Verkami per Votació Popular, passen a les semifinals de la 22a edició del Sona9


El Sona9 2022 avança a bon ritme i ja té els semifinalistes. Els escollits pel jurat han estat Lenand (Tarragona · pop d'autor), Eloi Sayrach (Barcelona · pop d'autor), Jovedry (Barcelona· indie – rap), Bigwé (Barcelona · pop – r&b), Figa Flawas (Valls · urban – pop), Aina Koda (Polinyà de Xúquer · rap) i Majava (Binissalem · pop), juntament amb Subliminal (Badalona · música urbana), com a guanyador del premi Verkami per Votació Popular.

En aquesta semifinal, els 8 artistes classificats faran una actuació de petit format als estudis d'iCat FM. En aquests microconcerts, que seran emesos a través del programa Sona9 d'icat FM, els artistes hauran de defensar la seva proposta en un directe diferent i on interpretaran 3 cançons del seu repertori en un format poc habitual.

A principis d'octubre sabrem les 5 propostes escollides pel jurat que hauran de superar un parell de proves per accedir a la final. Aquestes consisteixen en l’enregistrament d’una cançó original als estudis MusicLan d'Avinyonet de Puigventós, amb l’assessorament de Joana Serrat, productora musical del Sona9, i un stage a la Casa de la Música de L'Hospitalet per preparar el seu directe amb un director d’escena. També gravaran un showcase en format elèctric que s’emetrà pels mitjans del concurs. En aquesta fase, els artistes classificats hauran de musicar i presentar en directe, un poema proposat pel Sona9 i també versionar i/o adaptar al català una cançó enregistrada per un altre artista.

Un cop acabada aquesta darrera fase, el jurat decidirà les tres propostes que accediran a la final en directe que es celebrarà el 10 de novembre a la sala Salamandra de L'Hospitalet de Llobregat, on actuaran els grups finalistes i els guanyadors del Sona9 2021, Dan Peralbo i El Comboi.

Tota la recta final del concurs serà comentada per cinc TikTokers ambaixadors del Sona9, que formaran part d’un programa especial que emetrà el canal 33.

Les actuacions semifinals de petit format al programa Sona9 d'iCat FM es podran escoltar els dies:
10 de setembre > Subliminal + Jovedry
17 de setembre > Bigwé + Lenand
24 de setembre > Eloi Sayrach + Figa Flawas
01 d'octubre > Aina Koda + Majava