Actualitzat el 08/06/2023

El Sona9 viatja a Palma

Fidel a la seva cita, el Teatre Xesc Forteza serà l'escenari de la preliminar balear

Dissabte 10 de juny la tercera etapa musical del #23Sona9 descobrirà les propostes classificades amb les actuacions de Negre, Ánimos Parrec i David Cabot 



Dissabte 10 de juny el Teatre Municipal Xesc Forteza de Palma mostrarà la preliminar balear del Sona9 molt eclèctica. A partir de les 18.30 hores podrem disfrutar de les actuacions de Negre, trio de synthpop de Santa Maria del Camí, Ánimos Parrec, banda de rock & roll i americana de Sant Joan al Pla de Mallorca i des de la mateixa capital, Palma, David Cabot, ens aproparà a un pop d'autor amb molta sensibiltat.
Les invitacions per aquest concert es poden reservar a palmacultura

Els concerts es podran seguir per streaming als webs del Sona9 i Enderrock, i al final dels concerts es podrà votar el grup preferit. Les propostes amb més vots passaran a la final del Premi Verkami per Votació Popular que es realitzarà en línia a juliol. Les semifinals reuniran a 12 grups i solistes, 11 escollits pel jurat i 1 per la votació popular.

ELS PREMIS DEL SONA9
L’apartat de premis s’amplia amb dos nous guardons. Es mantenen els premis Sona9 i Joventut per al primer i segon classificats, es recupera el premi Èxit per al tercer classificat, i el premi Verkami, atorgat a l’artista guanyador de la votació popular. A més, el Premi Cases de la Música pren entitat pròpia i serà per al grup o solista amb més projecció de futur seleccionat entre els 12 grups classificats a la fase semifinal.
El Sona9 està organitzat pel Grup Enderrock, Catalunya Ràdio - iCat i TV3, amb el suport dels Departaments de Cultura i Joventut de la Generalitat de Catalunya, la Generalitat Valenciana, el Govern de les Illes Balears i el Govern d'Andorra, a més de la col·laboració de Cases de la Música, SGAE, AIE i el patrocini d’Estrella Damm.