Actualitzat el 22/09/2019

El Sona9 2019 a les Festes de la Mercè

El BAM Festival acull aquest dilluns 23 de setembre la darrera semifinal en directe

El BAM Festival posa el punt final als concerts semifinals del #19Sona9 amb les actuacions de Grup de Reforç (Vilassar de Mar, pop), Urpa (Barcelona, pop-rock) i Relat (Tortellà, reggae-dub).

SEMIFINAL SONA9 2019
BAM LA MERCÈ · BARCELONA
Dilluns 23 de setembre • Plaça de Joan Coromines


18:45 h > GRUP DE REFORÇ (pop - Vilassar de Mar)
Pop senzill i en clau lo-fi és la identitat del quartet de Vilassar de Mar. Grup de Reforç fa peces imaginatives que s’atansen a un realisme quotidià i lúdic a través de càpsules sonores que recorden bandes de l’enyorat Donosti Sound.


19:30 h > URPA (pop-rock - Barcelona)
Del pop melòdic i el softcore dels noranta va néixer Urpa, un quintet dissonant que busca bellesa en el nervi i intensitat en la calma. Els barcelonins fan de la conjunció de ritmes una explosió de cançons amb personalitat pròpia.


20:15 h > RELAT (reggae dub - Tortellà)
Relat és un grup que fusiona el gènere del reggae i el dub amb la música electrònica. Influenciats pel moviment juvenil rude boy, la banda de la comarca de la Garrotxa aprofundeix en els ritmes caribenys de manera original i personal.

Diumenge 29 de setembre a mitjanit i a través del programa Sona9 d'iCat FM, sabrem les 5 propostes que passen a la fase final del concurs.