Actualitzat el 03/09/2020

Golíat, a la final popular del Sona9

El grup de Granollers accedeix a la final gràcies al vot dels espectadors que van veure el concert en directe per streaming

En el tercer concert preliminar a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm també han actuat Les Buch i Cuarto Segunda. Amb el 38% dels vots Golíat han passat a la final del vot popular. Les Buch amb el 37% dels vots han quedat en segona posició, i en tercer lloc, Cuarto Segunda amb el 25%
Golíat Foto: Carles Rodriguez

Amb un total de 399 vots, Golíat
 és el tercer finalista del vot popular del Sona9. Els grups  Les Buch   i Cuarto Segunda , hauran d'esperar a la decisió del jurat per saber si poden accedir a una nova fase del concurs. Així doncs, Golíat , juntament amb   Efímer  i Franc,  accedeixen a la final online que es celebrarà el proper 20 de setembre, i on el públic podrà votar a través de la web del Sona9. L'artista que rebi més vots durant tot el dia passarà directament a la fase final de la 20a edició del Sona9.

Les Buch Foto: Carles Rodriguez

Cuarto Segunda Foto: Carles Rodriguez

Dijous 10 de setembre hi haurà la darrera preliminar a Barcelona amb les actuacions de Joa Lwest (cançó d'autor, Rubí), Paunezz (pop d'autor, Igualada) i Remei de Ca La Fresca (pop, Arbúcies).

Després dels concerts a Barcelona, les preliminars continuaran a València el dijous 17 de setembre amb les actuacions de:  Laura Esparza i Carlos Esteban (Indie-folk · València), Òrbites (Indie-rock · València) i  El Tio La Careta (Fusió · València). Divendres 18 el Teatre Xesc Forteza de Palma, posarà el punt i final a les preiminars del 20è Sona9  amb els concerts de  Reïna (Pop · Manacor), Verlaat (Pop · Maò) i Escarràs  (Fusió · Pla de Mallorca).

Podeu reviure el tercer concert preliminar del Sona9 2020 en aquest video.