Actualitzat el 27/09/2020

SEMIFINALISTES SONA9 2020

Efímer, Les Buch, Lles, Reïna i Remei de Ca La Fresca, són les propotes classificades

Els cinc artistes sel·leccionats hauran de superar una sèrie de proves per accedir a la gran final, i tindran l’assessorament de la cantant Joana Serrat, nova productora del Sona9. La final de la 20a edició del Sona9 tindrà lloc el 18 de novembre a la sala La Mirona de Salt


Les Buch
(Punk – Rock · Terrassa), Lles (Cançó d'autor · Collbató), Reïna (Pop · Manacor) i Remei de Ca La Fresca (Pop · Arbúcies), seleccionades pel jurat, i Efímer (Pop · Vic), escollit gràcies al vot del públic, són les propostes classificades per a la fase final del Sona9.

La recta final de la 20ª edició del Sona9 vindrà carregada de diferents proves que els artistes classificats hauran de superar, com els concerts acústics a la Casa de la Música de l'Hospitalet els dies 28 i 29 de setembre, que s'emetran al programa Sona9 d'iCat, i la gravació d’una cançó original a Bucbonera Studios, entre el 5 i el 9 d'octubre amb l'assessorament de la cantant Joana Serrat, nova productora del Sona9. Les tres propostes que superin aquesta darrera fase passaran directament a la final del Sona9 2020.

El Sona9 del 2020 atorgarà aquest any set premis –inclosos els tres finalistes– amb una dotació superior a 50.000 euros, amb més concerts per als finalistes i l’aposta pels formats d’EPs, singles i videoclips a través de les xarxes socials com a gran novetat.

SONA9 TELEVISIÓ AL 33
Dissabte 17 d'octubre a les 22 hores començarà una nova temporada del programa televisiu Sona9 TV al Canal 33, després de l’arrencada realitzada el 2018. El programa tindrà 6 episodis, i els cinc primers seran un seguiment dels grups que han arribat a la fase final del Sona9 al llarg de les diferents proves plantejades pel concurs. El sisè será un monogràfic sobre la final en directe, que tindrà lloc a la sala La Mirona de Salt el 18 de novembre.

El programa Sona9 TV és una producció del Grup Enderrock per a Televisió de Catalunya, i comptarà amb la presentació del periodista i músic Marc Bala (Copa Lotus, Mareta Bufona).