Actualitzat el 27/09/2019

Vents de calma i vents de tempesta

Estrenem el clip 'Vent', de Clàudia Cabero

A Enderrock i Sons de la Mediterrània estrenem el videoclip "Vent", de Clàudia Cabero. La cançó forma part del disc Aorta (U98), que es publicarà el proper divendres 4 d'octubre -just un any després de guanyar del Concurs Sons 2018-.
Clàudia Cabero Foto: Juan Miguel Morales

Aorta que es presentarà en directe el propers 13 d'octubre (a la Fira Mediterrània de Manresa) i el 8 de novembre (al Teatre de Sarrià, a Barcelona). Posteriorment, en el marc del Circuit Folc, Cabero presentarà Aortael 23 de novembre al Teatre Ateneu de Celrà i el 30 de novembre al passeig Ciutat de Girona de Salt. El clip "Vent", dirigit per Marc Castañé i amb direcció artística de Joan Querol, plasma en imatges l'esperit d'una de les cançons més intimistes del disc. A més de Clàudia Cabero (música, lletra, veu i piano), hi toquen Sandra Monfort (guitarra espanyola), Guillem Aguilar (baix), el productor del disc Pau Romero (guitarres elèctriques) i Didak Fernández (percussió).

Amb diverses parts musicals ben diferenciadas, "Vent" és la més nova de les cançons del disc, i de fet encara no l'han estrenat en directe. És, en paraules de la seva autora, una descripció de la imatge de la calma, de l'huràca que arriba, de la calma que torna... "Parlo sobre les variables imprevisibles, que es poden aplicar a tots els àmbits: el professional, l'emocional, el social... tots. Per plasmar aquesta idea, que és molt de tardor, el clip té aquests plànols d'exteriors difuminats. No hi ha un guió molt concret ni tancat, hem preferit deixar-ho prou obert com perquè cadascú pugui fer-ne la seva interpretació". I, com a síntesi de la cançó, la cantant conclou: "Més val acomodar-se a la certesa que en qualsevol moment pot canviar el vent, i ballar-hi a sobre".

Navega per les etiquetes

Clàudia CaberoAortaConcurs SonsVentU98

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.