Actualitzat el 11/10/2019

El Concurs Sons 2019 celebra la final a la Fira Mediterrània

L'escenari de la Taverna Cervesa Guineu ha mostrat, un any més, quatre propostes singulars amb la música mediterrània com a eix central

Alba Casaramona amb Joan Berenguer, La Companyia Minimíssima, Game of Loops i Magalí Sare amb Sebastià Gris s'han disputat el premi de la 12a edició del concurs
Alba Casaramona amb Joan Berenguer. Foto: Carles Rodríguez

Els primers en obrir la nit han estat el duet barceloní format per  Alba Casaramona i Joan Berenguer.  Berenguer (guitarra i piano) i Casaramona (veu) han servit un concert de tall initimista amb cançons populars molt reconeixibles per al públic com "El testament d'Amèlia" o "Gallo rojo, gallo negro" de  Chicho Sánchez Ferlosio , amb la que han tancat el concert.

La Companyia Minimíssima. Foto: Carles Rodríguez

Tot seguit, La  Companyia Minimíssima  ha mostrat el seu one-man-show organitzat pel músic de Sant Cugat del Vallès Gerard Díaz, cantant amb l'única companyia del seu acordió, el guitarró o el violí. Un directe que va incorporar una particular versió del "Bona nit blanca roseta" dels eivissencs Uc , la popular "La presó de Lleida" o "Via del Campo" de  Fabrizio de André .

Game of Loops. Foto: Carles Rodríguez

La formació Game of Loops ha presentat una nova proposta en format de duet. Des de La Garriga Núria Conangla –violoncel, piano, veu– i ds de Barcelona Àlex Rodríguez –violoncel– han mostrat un repertori propi presidit per l'electrònica i els colors del violoncel. Una proposta singular al servei d'una posada en escena efectista.

Magalí Sare amb Sebastià Gris Foto: Carles Rodríguez

Ha tancat la nit el duet format per la cantant Magalí Sare i el guitarrista mallorquí Sebastià Gris , en un projecte rebatejat com ' A Boy & A Girl ', als quals se'ls ha sumat el guitarrista d'Avinyó Santi Careta . Un concert liderat per la imponent veu de la barcelonina, que ha interpretat cançons com "Sa mort de na Margalida", el poema de Josep Carner musicat per Eduard Toldrà "Recança" o la pròpia "Venim a aquest món".



FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.