Actualitzat el 23/06/2012

Ja hi ha finalistes del Concurs Sons

Krregades de Romanços, Els Laietans, Stukat del Bolet i Arnau Obiols Quartet

El quartet femení de polifonia Krregades de Romanços, els grallers 2.0 Els Laietans, el grup de folk Stukat del Bolet i el grup de jazz-folk Arnau Obiols Quartet són els quatre finalistes del V Concurs Sons. Tots quatre actuaran a la final en el marc de la propera Fira Mediterrània de Manresa, del 8 a l’11 de novembre.


Krregades de Romanços
són quatre dones de les Terres de Ponent que el 2009 van formar un grup que recull la força i l’energia de la polifonia vocal mediterrània i interpreta un repertori popular que va del pla de Lleida a l’Alt Pirineu.
Els Laietans són una colla grallera de Mataró que presumeix de ser el primer grup de gralles 2.0 del món, adaptant a les gralles peces com el “Waka waka” de Shakira, el “Wa yeah” d’Antònia Font o l’“Ai se eu te pego” de Michel Teló.
Stukat del Bolet neix en el si de les colònies de l’Escola Folk del Pirineu a Arsèguel, quan els seus integrants tenien entre deu i quinze anys. Des d’aleshores s’han mogut força en el circuit folk amb un repertori de peces tradicionals arranjades i pròpies.
Arnau Obiols Quartet és el projecte que encapçala el jove bateria Arnau Obiols i una manera d’unir les seves dues grans passions: la música i les cançons tradicionals del Pirineu amb el llenguatge sofisticat i polièdric del jazz.
 
El Concurs Sons està organitzat per la Fira Mediterrània, el Centre Artesà Tradicionàrius i el Grup Enderrock. Més informació: www.concurssons.cat


FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]