Actualitzat el 28/02/2013

La rondalla de la tenora i el flabiol

Aquest diumenge, quarta matinal folk del XXVI Tradicionàrius

Aquest diumenge 3 de març tindrà lloc al CAT de Gràcia (12 h) la tercera matinal folk, que organitza el grup Ara Va de Bo amb una creixent colla de col·laboradors. Aquest cop els protagonistes seran la tenora, el flabiol... i uns quants instruments d'arreu del món que acabaran formant una gran orquestra.


La rondalla de la tenora i el flabiol és el títol d'aquesta nova matinal, on s'explicarà la història de dos amics que toquen la tenora i el flabiol sense avenir-se a tocar junts. Se’n van a córrer món per fer amics i, quan al cap d’un any hi tornen, s’expliquen les experiències i acaben formant una gran orquestra; ara sí, ben avinguda.
El flabiol de Jesús Ventura i la tenora de Jordi Guixé estaran acompanyats en aquest conte-viatge de l’acordió diatònic de Clara Ribatallada, les maraques de Cecília Bellorín, la guitarra elèctrica de Jordi Roura, la tarota de Griselda Ballester, el clarinet de Sergi Ventura i l’oboè de Mireia Ventura.
 
Instruments de xocolata!
Això no és tot: un clàssic de les matinals, el Professor Pagès, proposarà en aquesta ocasió fer instruments de xocolata. Com sonarà una gran orquestra formada per tots els participants tocant galetes, tenores de xocolata i postres de músic? La resposta, aquest diumenge al migdia al CAT.

Il·lustració: Fina Rifà


FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]