Actualitzat el 13/06/2013

Carles Dénia al Micalet

Hi actuarà el divendres 14 de juny

El cantant de Gandia repassarà temes dels seus discos anteriors i presentarà algunes peces noves al Teatre Micalet de València.


El polifacètic Carles Dénia torna a València amb una actuació al Teatre Micalet el proper divendres 14 de juny. Ho fa per repassar els seus anteriors dos treballs, Tan alta com va la lluna (Comboi Records, 2009) i El paradís de les paraules (Comboi Records, 2011), en què s'ha acostat a la música tradicional valenciana i mediterrània, sense oblidar però les seves arrels jazz. El cantant i guitarrista valencià interpretarà també alguns temes encara inèdits al Micalet, on actuarà acompanyat de la violinista Lluna Aragón, el guitarrista Pau Figueres i l'especialista en doble corda Tóbal Rentero.
Dénia, que va actuar recentment amb el Free Art Ensemble al Mercat de les Flors en el marc del festival Flamenco Ciutat del Taller de Músics i als festivals de jazz de Banyoles i la Garriga, tornarà a actuar a Catalunya properament amb el seu trio, amb concerts el 5 de juliol a Castellbisbal, dins el festival Capsa de Música, i el 7 de juliol a a Pradell de la Teixeta, dins el festival En Veu Alta.

Foto: Juan Miguel Morales

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]