Actualitzat el 16/05/2014

Així és la imatge de la 17a Fira Mediterrània

La signa l'artista manresà Antoni Roixes

L’obra de l’artista manresà Antoni Roixes “L’Home-Mira-Pensa-Estima-Canta-Riu” il·lustrarà el cartell de la 17a edició de la Fira Mediterrània de Manresa. L'obra està inspirada en el procés d'enamorament, amb la qual la Fira vol transmetre la seva manera d'entendre la cultura popular.


Per a la Fira Mediterrània, Roixes (Manresa, 1973) ha creat “L’Home-Mira-Pensa-Estima-Canta-Riu”, una obra que vol ser expressió d’un sentiment, per apropar-se a la definició dels “mediterranis, que sens dubte som gent expressiva”. I concreta: "Amb aquesta obra intento explicar els camins del procés d’enamorament”.
Per la seva banda, David Ibáñez, director artístic de Fira Mediterrània, considera que l'obra “representa la passió, la creativitat de la gent; el sentiment i la raó connectats en el fet de cantar, una de les expressions artístiques més naturals que existeixen; un bon resum del concepte de cultura popular que volem transmetre”.
Roixes, que ha fet carrera a ciutats com Nova York i actualment està establert a Mèxic, ha dedicat aquesta obra a Andreu Riera (Manresa, 1970-2006), professor doctorat a la UAB en criptografia i especialitzat en sistemes de votació electrònica. L'autor de la imatge de la propera Fira considera que Riera va ser “un exemple del visionari mediterrani, una persona creativa i treballadora. Ell sempre parlava de democràcia”.
FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]