Actualitzat el 12/07/2014

En marxa el VII Concurs Sons

Poden presentar-s'hi propostes fins el 30 de juliol

Ja està en marxa una nova edició del Concurs Sons de la Mediterrània. S'hi poden inscriure grups i solistes de música d'arrel a través del web Concurssons.cat, on es podrà escoltar la seva música. Els quatre grups finalistes actuaran a la propera Fira Mediterrània de Manresa.
Inxa Impro Quartet

Les bases completes del VII Concurs Sons de la Mediterrània poden consultar-se a l'apartat 'bases' del web Concurssons.cat. Els grups que s'hi vulguin presentar ja poden introduir, fins el proper 30 de juliol, les seves dades i un mínim de quatre peces. De tots els grups admesos se n'escolliran quatre, que actuaran a la final en directe de la propera Fira Mediterrània de Manresa, del 9 al 12 d'octubre.

Els guanyadors

Fins ara, els grups guanyadors del Concurs Sons han estat Grollers de Sa Factoria, Amansalva, Tazzuff, RIU, Els Laietans i Inxa Impro Quartet. Aquests darrers, que ja preparen el seu segon disc que presentaran a la propera Fira Mediterrània, seran uns dels protagonistes del proper número d'agost de la revista Enderrock .

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]