Actualitzat el 01/10/2014

Peret té molt poder

L'Enderrock d'octubre inclou un disc amb versions inèdites del rei de la rumba

La revista Enderrock 228 (octubre del 2014) ja és a l'iQuioscAnna Roig i l'Ombre de ton Chien, amb motiu de la publicació del seu nou disc, Un pas i neu i un pas (Satélite K), encapçala un número coprotagonitzat per Peret, amb la distribució d'un disc titulat Peret té molt poder (EDR discos), un recopilatori amb 13 versions dedicades al rei de la rumba a càrrec de grups actuals.
 Peret Foto: Juan Miguel Morales
 
La revista d'octubre té una portada doble: d'una banda, la bandautora Anna Roig ; de l'altre, un homenatge a Peret . El rei de la rumba és protagonista. Repassem la seva figura i anem més enllà a través d'un reportatge sobre els hereus del músic i una conversa entre Chacho i Muchacho , dos gitanos catalans rumbers que dialoguen sobre la rumba catalana.
A més, Enderrock distribueix amb la revista un àlbum recopilatori amb 13 versions dedicades al rei de la rumba a càrrec de grups actuals (algunes de les quals inèdites i amb la col·laboració del mateix Peret ), una cançó d'homenatge i un tema inèdit gravat en directe. El treball s'ha fet amb el suport de l'associació Forcat per al foment de la rumba catalana. Hi trobareu Terratombats , Los Manolos , Som la Rumba , Ximenis , Manuel Malou , La Màlaga , Rumba Vella , S icus , Achilifunk Sound System , Rabbit Rumba , Candeli , Rumba Tarumba , Yocanto i Antoine 'Tato' y Group , a més de la versió de "Gitana hechicera", adaptada com a "Catalunya té molt poder", que Peret va cantar a l'històric Concert per la llibertat del Camp Nou de Barcelona.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]