Actualitzat el 22/06/2015

L'abril d'Eva Dénia

Prepara el seu sisè disc, el primer com a cantautora

Eva Dénia prepara el seu sisè disc. Es dirà Quan abril era abril i ha engegat una campanya de micromecenatge a Verkami per dur-lo a terme. L'editarà Comboi Records i serà el seu primer treball amb composicions pròpies, després de passejar-se pels mons de Brassens i la bossa nova, entre molts altres.


A l'explicació del projecte a Verkami, Eva Dénia explica: "Porte més de vint anys en el món de la música, en els quals m'he dedicat sobretot a versionar al valencià cançons procedents del repertori del jazz i la bossa. He escrit lletres originals per al repertori tradicional valencià i he cantat en francès les cançons del gran Georges Brassens. He gaudit molt tocant i cantant tantes cançons meravelloses, però ara el cos em demana fer i cantar les meues pròpies composicions". L'espectacle corresponent a aquest nou projecte ja l'està rodant, fent duo amb la violoncel·lista Merxe Martínez.

La producció artística del nou disc d'Eva Dénia anirà a càrrec del seu germà, Carles Dénia, i es gravarà a l'estudi que aquest comparteix amb Tahir Durkalic. Tindrà onze peces, i a més del violoncel de Merxe Martínez hi haurà el trombó de Toni Belenguer, les percussions de David Gadea i la guitarra i veu de Carles Dénia. La presentació de Quan abril era abril està prevista per al mes de novembre.

Al blog que l'artista de Gandia escriu a Verkami es pot anar seguint el procés de creació i les novetats del projecte, així com les lletres i les fonts d'inspiració del repertori.


Navega per les etiquetes

Eva DéniaQuan abril era abrilVerkami

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]