Jordi Martí Fabra | Actualitzat el 02/07/2015

Geografia de la rumba catalana

L'exposició de Grup Enderrock i Forcat s'instal·la aquest juliol a Mataró

Des d'avui i fins el proper 31 de juliol es pot visitar a la biblioteca Antoni Comas de Mataró l'exposició Geografia de la rumba catalana. L'exposició recull material fotogràfic que els darrers anys s'ha anat publicant a les revistes Sons de la Mediterrània i Enderrock.

Joan Calabuig i Rafael Salazar, retratats per Juan Miguel Morales al front marítim de Mataró

Amb imatges de Juan Miguel Morales i textos de Jordi Martí Fabra, la mostra Geografia de la rumba catalana és un itinerari possible a partir dels retrats de diversos artistes de la rumba catalana en els seus espais emblemàtics: Peret, Toni Valentí, Los Manolos, Tío Paló, Ai Ai Ai, Tekameli, Johnny Tarradellas i Chacho, entre altres, en espais significatius de Lleida, Perpinyà, Figueres, Mataró i els tres barris 'rumbers' de Barcelona: Gràcia, el Portal i Hostrafrancs. Aquesta exposició, produïda entre Enderrock i Forcat, es va poder veure per primera vegada el novembre passat al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia, en el marc de la Diada de la Rumba.

La inauguració de la mostra a Mataró serà aquest dijous 2 de juliol a les 19 h i consistirà en una xerrada sobre la rumba avui coordinada pel director del Grup Enderrock, Lluís Gendrau, i amb Rafalitu Salazar i Txarly Brown, que presentaran també l'espectacle La rumba té molt poder. Aquest espectacle reunirà Mataró Rumba All Stars i Achilifunk Sound System, amb convidats especials, el proper 27 de juliol al passeig del Callao de Mataró, en el marc de la festa major de les Santes.

Navega per les etiquetes

ForcatEnderrockrumba catalanaMataró

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]