Actualitzat el 10/07/2015

La rumba catalana vol ser patrimoni de tothom

Girona acull la presentació de la candidatura de la rumba catalana a patrimoni de la Unesco

El març passat, la seu de l'Esmuc a Barcelona va acollir una taula rodona transfronterera per debatre sobre la candidatura de la rumba catalana a la declaració de Patrimoni Cultural Immaterial de la Unesco. Aquest dissabte 11 de juliol al matí es farà un nou pas amb la formalització de la candidatura al Centre Cultural La Mercè de Girona. 
Il·lustració de Gabi Jiménez

L'acte fundacional de la candidatura per la declaració de la rumba catalana com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Unesco arrencarà a les 10 h. El consell impulsor de la candidatura, integrat per representants de Forcat, la Setmana de la Rumba Catalana, l'Escola de Música Moderna de Girona i La Casa Musicale de Perpinyà, presentarà el pla bianual de la candidatura i l'estructura organitzativa que l'ha de dur a terme. També hi haurà aportacions polítiques per part de la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les alcaldies de Barcelona, Perpinyà, Tarragona, Lleida i Mataró.

Aquí podeu llegir la crònica de David Drudis sobre la taula rodona que es va fer a l'Esmuc per debatre i impulsar la candidatura de la rumba catalana a Patrimoni Cultural Immaterial de la Unesco.


FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]