Actualitzat el 03/04/2017

S'obre la convocatòria del Concurs Sons 2017

Poden presentar-s'hi propostes fins al proper 31 de maig

Qui agafarà el relleu del duet Criatures? Ja està oberta la convocatòria del X Concurs Sons de la Mediterrània. De totes les propostes presentades, se n'escollirà quatre que actuaran el 5 d'octubre a la Fira Mediterrània de Manresa. El guanyador final enregistrarà un disc i actuarà en destacats escenaris del circuit folk.

La Fira Mediterrània de Manresa, el Centre Artesà Tradicionàrius, el Grup Enderrock i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya convoquen la desena edició del Concurs Sons de la Mediterrània. El certamen està obert als grups o solistes emergents que hi presentin propostes de folk i música d’arrel de la Mediterrània. Els grups o solistes que hi participin han de presentar un mínim de quatre peces, originals o versions, registrant-se al web www.concurssons.cat. El termini d'admissió de propostes està obert fins al proper 31 de maig.
 
De totes les propostes rebudes, un jurat format per representants del web Sons de la Mediterrània, la Fira Mediterrània de Manresa, el Centre Artesà Tradicionàrius, el programa Mans de Catalunya Ràdio, el cicle Música a la Vila de l'Ajuntament del Vendrell i el festival PortalBlau de l'Escala n’escollirà quatre, que actuaran a la final en directe, el 5 d'octubre a la 20a Fira Mediterrània de Manresa.
 
El grup guanyador obtindrà la gravació d’un disc en un estudi professional i la contractació al festival Tradicionàrius 2018, la Fira Mediterrània de Manresa 2018, el Circuit Folc 2018, el Festival Música a la Vila del Vendrell 2018 i el Festival PortalBlau de l'Escala 2018.

Fins ara han guanyat el certamen els grups Roba Estesa, Mox, Inxa Impro Quartet, Els Laietans, RIU, Tazzuff, Amansalva i Grollers de Sa Factoria. El guanyador de l’edició anterior, el duet Criatures, publicarà aquest mes d'abril el seu debut, Taumàtrop (Picap, 2017), produït per Toni Xuclà
 
Més informació: www.concurssons.cat.
 

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]