Actualitzat el 09/10/2017

Urbàlia Rurana festeja el 9 d'octubre a Gandia

Actuen a la Casa de Cultura i prendran part del Circuit Folc

D'entre les moltes celebracions del 9 d'octubre que es faran avui al País Valencià, destaquem la de Gandia. Entre altres activitats, el referencial grup de folk valencià i mediterrani Urbàlia Rurana actuarà a la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós (19.30 h).
Urbàlia Rurana

Aquest 9 d'octubre a Gandia hi haurà actes cívics amb grups de danses populars, la Banda Centre Musical de Beniopa, taller de jocs tradicionals, el XXIII Festival de Bandes de Cornetes i Tambors, paelles al carrer al passeig de les Germanies...

I també folk de categoria, perquè el grup Urbàlia Rurana presentarà a la Casa de Cultura el seu darrer disc, De tornada a les ribes (Mesdemil, 2017), un àlbum ple de músiques d'arrel valenciana i d'arreu del Mediterrani amb el qual el grup liderat per Toni Torregrossa ha posat fi a uns quants anys de silenci discogràfic.

Properament, a més, Urbàlia Rurana serà una de les formacions que participaran a l'onzena edició del Circuit Folc. Concretament, actuaran al festival Càntut de Cassà de la Selva (18 de novembre), Riudaura (19 de novembre, plaça Tiradors, 12 h), Ripoll (Teatre Comtal, 9 de desembre, 19 h, amb el duet Criatures) i Lleida (10 de desembre, Cafè del Teatre, 19 h, també amb Criatures). 

Navega per les etiquetes

Circuit FolcUrbàlia Rurana9 d'octubre

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]