Actualitzat el 27/12/2017

Un flabiol que vola

Marc Egea publica el disc 'Uccellino'

Què tenen en comú els flabiols i els ocells? Que tots dos refilen. I després, que tots dos protagonitzen el nou disc de Marc Egea, Uccellino (autoeditat, 2017), un recull de peces de repertori il·limitat interpretades amb aquest petit instrument i dedicades als ocells, els ocellets i els ocellots. 
Detall de la portada del disc de Marc Egea 'Uccellino', dissenyada per Lali Pantone

El passat dia de Nadal, l'inquiet Marc Egea va donar-nos una d'aquelles sorpreses amb què, de tant en tant, ens alegra les oïdes: va publicar el disc Uccellino, un recull de 27 peces arranjades i interpretades per ell mateix amb flabiol (a més de tambors, tambor de cordes i viola de roda). A més de tonades tradicionals catalanes i d'arreu del món (el Perú, Bulgària, Romania, el Japó, Anglaterra, Sud-àfrica, Castella, Armènia, Alemanya), hi ha també vuits composicions signades pel mateix Egea i versions de músics com ara el brasiler Hermeto Pascoal i l'egipci Mohammed Abdel Wahab.

Tot i que s'han publicat en aquests darrers dies del 2017, aquestes melodies ocellaires van enregistrar-se entre el 2014 i el 2015 a l'estudi de Marc Egea a Arenys de Mar. Com ja és habitual en els seus treballs, la portada és obra de Lali Pantone

Navega per les etiquetes

Marc EgeaflabiolUccellino

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]