Actualitzat el 28/12/2017

Quin pessebre

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries canten nadales aquest 28 de desembre al CAT

El Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia acomiadarà aquest 28 de desembre el 2017 amb una cita que és tot un clàssic: Lo misteri de Nadal, l'espectacle nadalenc del grup tortosí Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries (21.30 h). Tot un pessebre ambientat amb baldanes, pastissets, borraines amb mel...
Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. Foto: Arxiu del CAT

Els Quicos comencen a celebrar aquest Nadal els seus 25 anys. I ho fa, com no podia ser d'altra manera, amb Lo Misteri de Nadal, l'espectacle amb què el grup ebrenc va iniciar l'any 1992 el seu llarg recorregut amb el Renault 4L per les carreteres de tot el país. A Lo misteri de Nadal, el grup no només interpreta cançons tradicionals pròpies d'aquestes dates, sinó que reflexiona sobre el sentit d'aquesta festa en què "la força més poderosa baixa a la terra de la manera més humil". A banda de ser el concert que han mantingut actiu al llarg de tota la seva trajectòria, també va ser editat en disc pel segell DiscMedi l'any 2002. 

La formació actual dels Quicos la integren Artur Gaya com a Quico el Célio (veu); Quique Pedret, Lo Noi (veu), Jordi Fusté, Lo Mut de Ferreries (guitarra espanyola); Josep Lanau Mitxum, Jaumet (veus i acordió cromàtic); Sergi Molina, Lo Senyor Bertomeu (percussions) i Quique Pellicer, Vicent Ferrer (contrabaix).


FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]