Actualitzat el 05/09/2018

Vull ser marinera...

Les Anxovetes estrenaran el seu disc '(d)ones' a la Fira Mediterrània de Manresa

Les Anxovetes ja tenen a punt el seu tercer disc. Es dirà (d)ones (Seed Music, 2018) i presentarà una visió personal de la dona i el mar, amb deu cançons d'autoria pròpia. Es publicarà el 21 de setembre i es presentarà en directe a la Fira Mediterrània de Manresa el 6 d'octubre (Teatre Kursaal, 21 h).
Les Anxovetes

(d)ones
s'ha gravat als estudis MusicLan d'Avinyonet de Puigventós, amb Joan Díaz com a productor. El nou repertori segueix pivotant al voltant del món de l'havanera i la cançó marinera, connectada ara amb elements d'arreu com el tango, el bolero, els aires orientalitzants o la rítmica sil·làbica índia, i es mantenen trets característics de la formació com les treballades harmonies vocals o la subtilitat en els arranjaments instrumentals. L'àlbum l'editarà el segell Seed Music, dins de la col·lecció ADEP especialitzada en world music i música tradicional.

El grup gironí d'havaneres en femení estrenarà a més un nou espectacle, amb direcció escènica de Pablo Paz, que sumarà el nou repertori a cançons populars relacionades amb la dona i el mar, a la Fira Mediterrània de Manresa. Serà el 6 d'octubre al Teatre Kursaal (21 h). Les Anxovetes són actualment les cantants Montse Ferrermoner, Marta Pérez i Tona Gafarot, a les quals s'afegeixen els 'seitons instrumentistes' Salva Gallego i Xevi Pasqual, i el percussionista Jaume Catà.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]