Actualitzat el 17/09/2018

Petjades mediterrànies a les golfes de la Golferichs

Rusó Sala, Anna Ferrer i Clara Peya, aquesta tardor al centre cívic barceloní

El Centre Cívic Casa Golferichs ja ha anunciat la programació dels concerts de les Tardes a les Golfes, que enguany estaran protagonitzades per tres joves autores i amb un pes important de la música d'arrel mediterrània: Rusó Sala, Anna Ferrer i Clara Peya.
Caterinangela Fadda i Rusó Sala. Foto: Pau Pumarola

El primer concert anirà a càrrec de l'empordanesa Rusó Sala (19 d'octubre), música d'autor(a) mediterrània que es presenta en directe al costat de la guitarrista sarda Caterinangela Fadda per oferir una visió molt personal d'aires mariners, cançons de bressol, crits d'amor o plors de solitud, melodies antigues i musicacions de poemes. Sala va gravar precisament al costat de Fadda el seu tercer disc, Fil de coure (Microscopi, 2015)

Una altra jove veu de petja mediterrània, Anna Ferrer (23 de novembre), presentarà les cançons del seu primer disc com a solista, Tel·lúria (Àudiovisuals de Sarrià, 2017). En paraules seves, "Tel·lúria és tot el que sempre m’ha fascinat i per al que mai he trobat (ni he volgut trobar) una explicació racional. Tel·lúria és el menjar de l’àvia, una fulla caient d’un arbre, el poble cantant, la força d’un temporal al mar, el moviment migratori de les aus, dos éssers que es miren als ulls, la fusta cremant, mon pare fent pa...”. L'acompanya en aquest projecte a la guitarra espanyola, el llaüt i la guitarra elèctrica un intèrpret excepcional del panorama de la música d'arrel: Mario Mas. A més, al concert també s'hi inclouran cançons de l’espectacle De llunes, llops i sirenes, un recull de cançons de muntanya, mar i lluna.
 
Finalment, el cicle tardorenc es tancarà amb l'originalitat de Clara Peya (14 de desembre), pianista i compositora que es presentarà, a piano sol, repassant i triant mostres dels nombrosos discos i projectes que ha protagonitzat fins ara, el darrer dels quals és Estómac (Satélite K, 2018).

Tots els concerts començaran a les 20 h. L'entrada és gratuïta, però cal reservar-la prèviament contactant amb la Casa Golferichs.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]