Actualitzat el 20/09/2018

Itàlia-Amèrica-Barcelona

Marta y Micó celebren cinc anys de cançó i autor a la sala Fizz

Marta y Micó acaben de publicar un nou treball, Gimamos y ladremos (autoeditat, 2018). El presentaran aquest dijous 20 de setembre a la sala New Fizz de Barcelona (20 h), en una trobada que servirà també per festejar el cinquè aniversari d'aquest duo que ha travessat el mirall que separa els llibres de la música.
Marta y Micó

Marta y Micó són Marta Boldú (veu) i José María Micó (guitarra), dos professionals de la literatura llibresca que en els darrers temps conreen també la literatura cantada. El seu tercer treball discogràfic, Gimamos y ladremos, aprofundeix en les coordenades estètiques i les aficions de la parella (música popular llatinoamericana i ibèrica, literatura, poesia de tradició europea...) i l'integren cinc cançons. Tres són composicions de Micó: "No, nunca, no", que obre el treball amb un text introspectiu de ressonàncies borgianes; "Romance a Gabriel", amb ecos de rondenya i petenera, i "El son del runrún", amb aires de milonga ciutadana. El repertori es completa amb "Silbo sin aire", amb lletra de Micó i música de Marcelo Mercadante, que aporta també el seu característic bandoneó, i una adaptació al castellà de la cançó napolitana del 1963 "Indifferentemente". A més de Mercadante, Mario Mas ha col·laborat al disc amb guitarres i llaüt, i serà present al concert de la sala New Fizz, precisament el mateix espai on van començar a actuar en públic, fa cinc anys. 

Navega per les etiquetes

Marta y Micó

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]