Actualitzat el 19/02/2019

Jordi Fosas, nou director de la Fira Mediterrània

L'olotí ha estat president del Cercle Marboleny i director del Festival Ésdansa de les Preses

La Fira Mediterrània de Manresa ha anunciat aquest 19 de febrer que Jordi Fosas serà el nou director de la cita de músiques del món i cultura popular per a les edicions 2019, 2020 i 2021. Vinculat a la cultura popular en altres projectes, l'olotí agafarà el relleu de David Ibáñez.
Jordi Fosas. Foto: Arxiu Fira Mediterrània

Vinculat al món de la cultura popular, Fosas ha estat escollit després d'un procés de selecció en el qual es van presentar set candidatures. La comissió de valoració ha tingut en compte el seu projecte artístic presentat i la seva experiència contrastada. 

Nascut a Olot l'any 1976, Fosas és des del 1996 president del Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny, entitat especialitzada en la recerca, formació, creació i difusió de la dansa d’arrel tradicional. En l'àmbit de la programació musical, des del 2001 ha estat el director del Festival Ésdansa de les Preses, on també va ocupar el càrrec de gerent durant els anys 2006 i 2007.

Des del 2010 ha estat vicepresident de Festivals du Sud, xarxa de festivals del sud d’Europa de danses populars. En el mateix àmbit de la cultura popular, i durant deu anys, va ser secretari de l’Agrupació d’Esbarts de les comarques Gironines. Jordi Fosas també està relacionat professionalment amb el món de la producció de grans esdeveniments, com a soci cofundador i director-gerent de l’empresa La Caraba Produccions – Serveis a la Cultura SL, empresa especialitzada en la producció i serveis tècnics integrals per a esdeveniments.

Fosas assumirà el càrrec de la direcció per a les properes tres edicions de la Fira, del 2019 al 2021. L'edició d'enguany se celebrarà a la capital bagenca del 10 al 13 d'octubre.

Navega per les etiquetes

jordi fosasfira mediterrània

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]