Actualitzat el 30/09/2019

Veus insòlites al Centre Cultural Albareda

Les Tarta Relena obren el cicle de tardor 'Insòlits' aquest 5 d'octubre

El Centre Cultural Albareda del Poble-sec, a Barcelona, engega la programació de tardor aquest divendres 4 d'octubre amb el primer concert del cicle Insòlits, a càrrec del duet Tarta relena i el seu tractament, moderníssim i elemental, de les músiques d'arrel mediterrània.
Tarta relena Foto: Clàudia Torrents

El duet Tarta relena és una de les principals revelacions en el camp de la música d'arrel dels darrers anys. Nascut el 2016, aquest projecte en què dues veus treballen, exploren i recreen, a cappella i sense posar-se límits de cap mena, músiques diverses i arrelades d'arreu del Mediterrani, de Mallorca a Grècia. Després d'aquesta actuació, el grup continuarà amb les presentacions de l'EP de debut, Ora pro nobis (The Indian Runners, 2019). En el marc del Circuit Folc, se les podrà escoltar a la Fira Mediterrània de Manresa (11 d'octubre), al Càntut de Cassà de la Selva (17 de novembre), al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia (22 de novembre) i a l'Ateneu Popular Coma Cros (29 de novembre). A més, en el marc del projecte euroregional La Passarel·la, participaran en la propera trobada Les Automnales del Festival de Thau a Occitània.

Pel que fa al cicle Insòlits del Centre Cultural Albareda, continuarà al llarg de l'octubre amb dos concerts més. El divendres 11 d'octubre, Guillem Roma presentarà en forma acústic La constant i la variable, una proposta on modifica el seu propi repertori. I el divendres 18 d'octubre, finalment, Mau Boada, amb el projecte Esperit!, presentarà el treball de pop psicodèlic Ilíada (Bankrobber, 2019).

Tots els concerts del cicle comencen a les 20 h amb entrada gratuïta (cal reservar-les al web del centre: www.barcelona.cat/ccalabereda). 

   

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]