Actualitzat el 01/10/2019

Dues veus amb caràcter molt esperades

Sortegem entrades dobles per als concerts de Miquel Gil i Feliu Ventura a la Fira Mediterrània

Ja s'acosta la XXII edició de la Fira Mediterrània de Manresa, que tindrà lloc del 10 al 13 d'octubre. A Enderrock i Sons de la Mediterrània sortegem dues entrades dobles per a dos dels concerts més destacats de la programació: els de Miquel Gil i Feliu Ventura.   
Feliu Ventura Foto: Juan Miguel Morales

En el marc del Circuit Folc, el cantant de Catarroja Miquel Gil, figura històrica de la música d'arrel valenciana i mediterrània, presentarà el 12 d'octubre al Teatre Conservatori (22.30 h) el nou i esperat disc, Geometries (Temps Record, 2019), on incideix en la seva 'fórmula magistral': poesia contemporània, veu única, tímbrica mediterrània i patrons musicals de la tradició oral valenciana combinats en la justa proporció. 

Per la seva banda, el cantautor xativí Feliu Ventura també presentarà un treball nou després d'anys d'espera. En el seu cas, serà al mateix Teatre Conservatori, el mateix 12 d'octubre i una estoneta abans (19 h), estrenant les cançons de Convocatòria (Propaganda pel Fet!, 2019), on es manté fidel a la seva concepció de la cançó d'autor com a eina de reflexió i compromís social.

Si voleu participar en el sorteig d'una entrada doble per al concert de Miquel Gilompliu aquest formulari. Si voleu participar en sorteig d'una entrada doble per al concert de Feliu Venturaompliu aquest formulari. Sort!

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]