Actualitzat el 28/01/2020

Darrers dies per presentar propostes a la Fira Mediterrània

La 23a edició es farà del 15 al 18 d'octubre

Fins el proper 29 de gener a les 15 h poden presentar-se propostes artístiques per ser programades a la Fira Mediterrània de Manresa, que celerarà la seva 23a edició del 15 al 18 d'octubre. Al seu web hi podeu consultar les bases. 
Flowk, durant la nit de ball folk de la Fira Mediterrània 2019 Foto: Txus Garcia / Fira Mediterrània

Per fer la selecció dels candidats, la Fira Mediterrània valorarà la qualitat artística del projecte, el caràcter d'estrena, el recorregut potencial de l'obra presentada i l'encaix amb la línia de valors de la Fira com a espai de trobada i diàleg. Amb 22 edicions a les espatlles, la Fira té la voluntat de crear un mercat de propostes artístiques que es moguin al voltant de 'l'arrel, la tradició i la cultura popular' catalanes, ja sigui amb una mirada externa, jove o contextualitzada en el present. Fent gala de la multidisciplina, Manresa acollirà tant projectes musicals com d'altres arts escèniques (dansa, teatre, circ) o de cultura popular i associacionisme.

Navega per les etiquetes

Fira MediterràniaManresaFolk

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]