Actualitzat el 20/02/2020

Vampirs a Sabadell

Carles Belda presenta 'El romanç de les històries naturals', inspirat en Joan Perucho

Enguany se celebra el centenari del naixement de l'escriptor Joan Perucho. L'acordionista vallesà Carles Belda presentarà el proper divendres 28 de febrer, a l'espai Foc de Sabadell, la seva visió, romancera i musical, de la novel·la fantàstica Les històries naturals (21 h).
Carles Belda Foto: Arxiu del músic

Escenes terrorífiques de la primera guerra Carlina i dels temps dels vampirs. Això és el que es trobarà qui vagi aquest divendres a l'espai Foc de Sabadell. Carles Belda es posarà en la pell dels personatges que Perucho va crear en la novel·la de viatges -mig fantàstics, mig històrics-, titulada Les històries naturals: el cavaller-vampir Onofre de Dip, el cavaller-botànic Antoni de Montpalau, el General Cabrera 'Lo Tigre del Maestrat'... 

Acompanyat d'una maleta-taüt, el músic invocarà les històries que Perucho va plasmar en una de les seves creacions més genials, una història de vampirs ambientada en la primera guerra Carlina, publicada el 1960, i que ha estat traduïda a més de quinze idiomes.


FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]