Actualitzat el 11/03/2020

Folk i poesia en la mínima expressió

La Companyia MINIMíssimA, al Tradicionàrius aquest 12 de març

A l'escenari, el santcugatenc Gerard Díaz i els seus instruments (acordió, concertina, violí...) són La Companyia MINIMíssimA. La proposta guanyadora del Concus Sons 2019 es presentarà aquest dijous 12 de març al festival Tradicionàrius, dins del cicle Concerts arran d'escenari.
La Companyia MINIMíssimA Foto: Carles Rodríguez

Sovint el gran art s'amaga en la mínima expressió. Com un bon ristretto, La Companyia MIMMíssimA concentra al voltant d'un taburet cançons tradicionals catalanes i d'arreu, clàssics de la cançó d'autor europea i poesia contemporània amb un punt salvatge. A més, en l'actuació al CAT de Gràcia, aquesta minúscula companyia comptarà amb algunes col·laboracions,com ara la dansa de Lali Mateu i Roger Cusidó, de l'Esbart Sant Cugat.

Mentre enllesteix el primer disc, en què també hi haurà un bon grup de col·laboradors, La Companyia MINIMíssimA serà present el proper 20 de març al Correbars poètic que omplirà de versos diversos espais del centre de Sant Cugat del Vallès a partir de les 20 h.

Navega per les etiquetes

La Companyia MINIMíssimAGerard Díaz

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]