Actualitzat el 09/10/2020

La final del Concurs Sons, en directe i en streaming

Es farà a través de les plataformes de la Fira Mediterrània, el CAT i el Grup Enderrock

Aquest dissabte 10 d'octubre arriba la final de la XIII edició, amb les actuacions de Cat Klezmer Trio, Tecum Terra i Laura Esparza amb Carlos Esteban. En el marc de la Fira Mediterrània de Manresa, es farà a partir de les 19.30 h al Centre Artesà Tradicionàrius i es retransmetrà en streaming. 


La situació d'emergència sanitària provocada per la pandèmia ha fet impossible que la final del Concurs Sons se celebrés, com s'havia fet fins ara, a la Fira Mediterrània de Manresa. Toca reinventar-se. De manera que, amb la complicitat de la Fira Mediterrània, que segueix acollint el concurs de música d'arrel com a part de la seva programació, enguany la final es farà per primer cop al Centre Artestà Tradicionàrius de Gràcia, que participa també com a organitzador del concurs des que es va crear. La final serà amb públic (amb entrada gratuïta, però aforament controlat i limitat als protocols sanitaris).

I hi haurà encara una altra novetat important, i és que la final podrà seguir-se amb la retransmissió en streaming a través de les plataformes de les tres entitats que l'organitzen: la Fira Mediterrània, el Centre Artesà Tradicionàrius i el Grup Enderrock.

A la final d'aquesta edició hi actuaran els grups Cat Klezmer Trio, Laura Esparza i Carlos Esteban i Tecum Terra. La cantant mallorquina, Clara Fiol, que també s’havia classificat per a la final, ha renunciat a participar-hi per motius interns del grup.


FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]