Actualitzat el 15/10/2020

Arriben els concerts presencials a la Fira Mediterrània

Tots els espectacles acabaran abans de les 23 h

La Fira Mediterrània de Manresa celebrarà la 23a edició tal com estava previst, amb l'inici el passat dimarts 13 i fins al diumenge 18 d'octubre. Després d'un parell de dies amb activitats professionals en línia, aquest dijous 15 arrenquen les actuacions, adaptades a les mesures anunciades per la Generalitat.
Foto: Txus Garcia / Fira Mediterrània

Respecte a les noves mesures anunciades pel Govern de la Generalitat de Catalunya per fer front a la segona onada de la covid-19, la Fira ha anunciat en un comunicat que els aforaments actuals als espais de la Fira ja són del 50%. Això, sí, s'haurà de modificar la graella de programació per garantir que tots els espectacles i concerts programats acabin a les 23 h. Això afecta les següents propostes artístiques: Grandia / Martorell / Vilajuana amb Acte de fe, previst per divendres 16 d'octubre a les 23 h a l'IES Lluís de Peguera; Alba Carmona amb Canciones del folklore, previst per divendres 16 d'octubre a les 23 h al Teatre Conservatori; Cia. Pagans, amb Paraules que trenquen ossos, previst per divendres 16 i dissabte 17 d'octubre a les 24 h; Las Karamba, previst per divendres 16 d'octubre a les 00:15 h; Kukai Dantza amb Gauekoak, previst per dissabte 17 d'octubre a les 22.30 h al teatre Kursaal; Coloma Bertran amb Nocturns i diamants, previst per dissabte 17 d'octubre a les 23 h al Teatre Conservatori, i Joan Garriga i el Mariatxi galàctic amb El ball i el plany, previst per dissabte 17 d'octubre a les 00:15 h a la Taverna de la Fira. En les properes hores la Fira anunciarà el reajustament horari d'aquests espectacles i concerts.

D'altra banda, la Fira ha anunciat la suspensió de tres artistes programats. 
L’espectacle SunBendSitting de Simon Mayer se suspèn a causa de les restriccions de mobilitat internacionals que aquests darrers dies ha aplicat Àustria, país de residència de la companyia, com a conseqüència de l’evolució de la covid-19. L'espectacle Tra tra tra. Tradició, Conferència ballada via streaming d'Explica Dansa es cancel·la a causa de la quarantena per la covid-19 que ha de fer un dels membres de la companyia. I finalment, l'espectacle Yalla de Marina Satti & Fonés se suspèn a causa de la vaga a l'aeroport de Grècia.

Navega per les etiquetes

ManresaFolkFira Mediterrània

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]