Actualitzat el 31/10/2020

Terra ferma, terra de fados

L'Interfado de Lleida, al programa 'Tradicionàrius a Ràdio 4'

Com tota l'activitat cultural a Catalunya, el festival Interfado s'ha vist afectat per les noves restriccions i ha hagut d'ajornar el concert de cloenda, previst per aquest dissabte 31 d'octubre. Sí que estarà, però, al programa Tradicionàrius a Ràdio 4, de la mà de la cantant i integrant de l'organització Carolina Blàvia.
Carolina Blàvia

El festival Interfado de Lleida s'ha celebrat a Lleida per novè any consecutiu. La cantant lleidatana Carolina Blàvia, com a integrant de l'organització que impulsa l'Orfeó Lleidatà i la Paeria, comentarà la trajectòria d'aquest esdeveniment singular aquest dissabte 31 d'octubre al programa Tradicionàrius a Ràdio 4. Tot va començar com un joc, però la cosa va anar creixent, els músics es van anar engrescant i l'any 2002 va arrencar una petita aventura al voltant de la música lisboeta que ha acabat arrelant a Lleida en forma d'un festival que ofereix concerts, però també exposicions artístiques, gastronomia, experiències de mixtura musical provinents d'arreu del món, etc. Sempre al voltant de la cultura portuguesa.

Sonaran al programa la mateixa Carolina Blàvia, però també mostres de fado heterodox i obert, com ara els francesos Fado Manouche, la cantant Bévinda, el cantant establert a Polònia Joao da Souza, el col·lectiu gallec Isga, l'eclèctica  Sofia Ribeiro...

Una finestra al món del folk
El programa Tradicionàrius, en conveni amb el CAT, es pot escoltar cada dissabte a Ràdio 4, de 14 a 15 h, i es pot escoltar i descarregar a través d'internet aquí. A més, ofereix entrevistes en profunditat amb destacats artistes de l'escena folk i de la música popular catalana en col·laboració amb el web Sons de la Mediterrània.Navega per les etiquetes

TradicionàriusfadoRàdio 4

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]