Actualitzat el 07/11/2020

Records d'una fira resistent

La passada Fira Mediterrània, aquest dissabte al programa Tradicionàrius a Ràdio 4

La XXIII edició de la Fira Mediterrània va poder celebrar tota la seva programació de concerts presencials, gràcies a la complicitat dels organitzadors, el públic i els músics. I aquest sol fet ja és tot un èxit. Aquest dissabte 7 de novembre, crònica d'una fira resistent al programa Tradicionàrius a Ràdio 4. 
Rodrigo Cuevas Foto: Txus Garcia - Fira Mediterrània de Manresa

Aquest dissabte 7 de novembre, de 14 a 15 h, el periodista Jordi Martí Fabra, de Sons de la Mediterrània, farà una crònica reposada comentant el que li ha semblat més destacat de la passada Fira Mediterrània de Manresa. Hi sonaran, a més, la música de Paula Grande i Anna Ferrer, Joana Gomila i Laia Vallès, Tarta Relena, Arnau ObiolsLa Companyia MINIMíssimAMarco Mezquida, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, Los Hermanos Cubero i Rodrigo Cuevas.

Una finestra al món del folk
El programa Tradicionàrius, en conveni amb el CAT, es pot escoltar cada dissabte a Ràdio 4, de 14 a 15 h, i es pot escoltar i descarregar a través d'internet aquí. A més, ofereix entrevistes en profunditat amb destacats artistes de l'escena folk i de la música popular catalana en col·laboració amb el web Sons de la Mediterrània.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]