Actualitzat el 23/12/2020

Nadal menorquí amb Anna Ferrer

La cantant publica la seva visió personal de "Toca timbal"

De la nadala tradicional menorquina "Toca timbal" se'n coneixen moltes variants i versions. La cantant Anna Ferrer n'acaba de gravar la seva: una lectura personal i introspectiva que s'acompanya també d'un original video.
Anna Ferrer

Anna Ferrer va néixer a Menorca i des de petita ha mantingut un contacte estret amb la tradició oral de l'illa. Va cantar amb l'històric grup S'Albaida i recentment, ha revisat el cançoner tradicional del projecte Càntut al disc Vega (BankRobber, 2020) al costat de la també cantant i també jove Paula Grande.

Com a solista ha gravat dos discos: Tel·lúria (2017), on homenatjava la seva illa i el seu entorn, i Krönia (2019), on mirava de combinar elements d'arrel d'arreu amb textures electròniques. Actualment prepara el seu tercer àlbum. 

Aquesta és la seva versió de "Toca timbal" –emblemàtica nadala menorquina que han gravat anteriorment grups com Música Nostra o Miquel Mariano–, on, a més d'ella mateixa a les veus, les cordes i els sintetitzadors, ha comptat amb Didak Fernández (percussió i coproducció):
 


FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]