Actualitzat el 18/01/2021

Transmissions, creacions i contextos de la jota

El II Congrés sobre aquest gènere als territoris de parla catalana, del 21 al 23 de maig a Falset

L'Institut Ramon Muntaner, que aplega els Centres d'Estudis de Parla Catalana, ha anunciat que celebrarà el II Congrés sobre la Jota del 21 al 23 de maig a Falset. Hi haurà activitats de caràcter acadèmic i també tallers i activitats lúdiques.
Jotes a Benissanet Foto: Arxiu Lo Fardell Patxetí

El congrés estarà organitzat en tres eixos temàtics: la transmissió de la jota (tant pel que fa al cant al ball com a la música), la jota com a element de creació (de l'àmbit amateur al més professional i les recreacions artístiques més diverses) i els contextos històrics i presents de la jota. La inscripció al congrés és gratuïta i està oberta a qualsevol persona, entitat o col·lectiu. Poden presentar-se propostes de comunicacions fins al dimarts 23 de febrer (més informació en aquest enllaç). A més, durant la primera quinzena de maig es faran diverses activitats complementàries del congrés a Tortosa, en el marc de la Capital de la Cultura Catalana 2021.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]