Actualitzat el 10/05/2021

El XIV Cap de Setmana Diatònic, a Colldejou

Tindrà lloc del 16 al 18 de juliol

El Cap de Setmana Diatònic, que fins ara s'havia celebrat sempre a Mont-roig del Camp, amb l'Ermita de la Mare de Déu de la Roca com a plaça embelmàtica, s'ha hagut de traslladar enguany a un indret proper de la mateixa comarca, Colldejou.   
Els irlandesos Danny Diamond (violí) i David Munelly (acordió), al Cap de Setmana Diatònic del 2016 Foto: Arxiu Cap de Setmana Diatònic

L'organització del Cap de Setmana Diatònic, davant la manca d'entesa amb l'Ajuntament de Mont-roig del Camp per poder celebrar com cada any el festival al lloc on va néixer, ha anunciat que aquesta edició, la catorzena de la seva història, es durà a terme al poble veí de Colldejou els pròxims 16, 17 i 18 de juliol.

En un comunicat, l’organització d'aquest esdeveniment que acull concerts i tallers formatius al voltant del folk i de l'acordió diatònic valora molt positivament que es faci el festival en aquest poble, entre altres coses "per la bona predisposició i il·lusió de l’Ajuntament de Colldejou i la seva gent al fet que es pugui fer el festival en aquest poble; les facilitats i ajuda mostrades per part de l’Ajuntament aportant tot allò necessari per poder dur a terme el festival; el fet que el poble té encant i es troba en un entorn natural digne del Cap de Setmana Diatònic, i, finalment, la proximitat amb l’Ermita Mare de Déu de la Roca (5km aprox.) i del poble de Mont-roig".

L’organització també assegura que manté les portes obertes a l‘Ajuntament de Mont-roig del Camp per tal que el festival es pugui realitzar de nou al poble de Mont-roig i a l’Ermita De La Mare De Déu de la Roca, "sempre que es valori el festival com pensem que es mereix".

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]