Actualitzat el 14/05/2021

Una veu que mira al sud

Lia Sampai, al Tradicionàrius a Ràdio 4

La cantautora Lia Sampai parla en el català de la Barcelona on va néixer. A vegades. Altres li surt l'accent ebrenc de les seves arrels familiars. És una cosa que passa més sovint del que sembla. Aquest dissabte 15 de maig, presentarà les seves cançons i el seu primer disc al programa Tradicionàrius a Ràdio 4.  
Lia Sampai

Cançó d'autor 'pura i dura', sòbria però ben arreglada i interpretada. Això hi ha a Amagatalls de llum (Segell Microscopi, 2021), el segon disc de la cantautora Lia Sampai (Barcelona, 1996). Com ja va passar amb el treball de debut, La fada ignorant (autoeditat, 2019), l'acompanya el guitarrista Adrià Pagès, que també col·labora en els arranjaments. Els sons del violoncel i el violí, i els cors de Tona Gafarot, afegeixen pinzellades noves a un repertori on apareixen també puntualment sintetitzadors i guitarres elèctriques, que parla de paisatges i sentiments. D'aquests temes, i també dels concursos en què ha participat, de l'evolució que representa aquest segon treball, del teatre o la tradició de la cançó francesa com a grans escoles permanents, dels clips i de la posada en escena 'neta', en la línia d'artistes admirats com Raimon i Ovidi Montllor, i dels seus concerts propers -el 28 de maig se la podrà escoltar a la Casa Elizalde de Barcelona- en parlarà Lia Sampai aquest dissabte 15 de maig al programa Tradicionàrius a Ràdio 4.Una finestra al món del folk
El programa Tradicionàrius, en conveni amb el CAT, es pot escoltar cada dissabte a Ràdio 4, de 14 a 15 h, i es pot escoltar i descarregar a través d'internet aquí. A més, ofereix entrevistes en profunditat amb destacats artistes de l'escena folk i de la música popular catalana en col·laboració amb el web Sons de la Mediterrània.


Navega per les etiquetes

folkLia SampaiTradicionàrius a Ràdio 4

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]