Actualitzat el 15/07/2021

Aniversari sonat al Cançons de la Mediterrània

L'històric festival de Palma es farà a Ses Voltes del 20 al 24 de juliol

A pesar de la delicada situació sanitària, el festival Cançons de la Mediterrània de Palma tira endavant, amb totes les mesures pertinents. Del 20 al 24 de juliol, actuaran a ses Voltes Marala, Aziza Brahim, Música Nostra, Claudio Gabriel Sanna & Rall Grup, San Salvador, N3rdistan i Kalàscima
Música Nostra

Un total de set concerts integren la 35a edició del festival Cançons de la Mediterrània, que arrencarà el dimarts 20 de juliol amb el jove trio femení Marala, una de les sensacions dels darrers temps en el camp de la música d'arrel als Països Catalans. El dimecres 21, la cantant del sahrauí Aziza Brahim interpretarà la seva amalgama de música tradicional i poesia contemporània, continguda al disc Sahari. El dijous 22 de juliol, un dels plats forts d'un festival que en cada edició, des de fa uns anys, ret homenatge a alguna formació balear: enguany, es festejaran els 40 anys del grup Música Nostra, que va néixer el 1981 i que ha estat precisament un dels grups emblemàtics lligats a la història del festival.

El divendres 23, l'alguerès Claudio Gabriel Sanna i el seu Rall Grup presentaran el seu darrer treball, Mirau que sem anant i mirant, on interpreten cançons de tradició tavernària de l'entranyable vila sarda de parla catalana. Els següents a passar pel festival seran els integrants del quintet occità San Salvador, que el mateix divendres 23 presentaran una proposta que agermana la polifonia tradicional amb l'experimentació sonora.

Per acabar, el festival es tancarà el dissabte 24 amb un cartell doble: la banda franco-marroquina N3rdistan, que combina poesia contemporània, ritmes tradicionals magribins i electrònica, donarà pas al sextet provinent del Salento italià Kalàscima i el seu recorregut pels sons populars del sud d'Itàlia combinat amb elements balcànics, irlandesos i electrònics.


N3rdistan

Navega per les etiquetes

Cançons de la Mediterrània

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]