Actualitzat el 16/12/2021

Maria del Mar Bonet a Santa Maria del Mar

Hi farà un concert especial de Nadal aquest 22 de desembre

Aquest dimecres 22 de desembre, Maria del Mar Bonet presentarà a la basílica de Santa Maria del Mar, en el marc del 23è Festival Mil·leni, el concert de nadal que està presentant aquests dies arreu dels Països Catalans.
Borja Penalba i Maria del Mar Bonet Foto: Juan Miguel Morales

Maria del Mar Bonet emprèn aquests dies de Nadal una gira breu pels Països Catalans amb la voluntat d’acostar el seu personal repertori a diferents poblacions, passant per Barcelona, el País Valencià i Mallorca. El repertori d'aquest programa inclou el "Cant de la Sibil·la", així com "El noi de la mare", el "Cant dels Ocells" i "Sant Josep s'aixeca a l'auba", entre altres peces del seu repertori. El primer concert han estat a Catarroja (dissabte 18 de desembre) i la Vall d'Uixó (diumenge 19), als quals seguiran la citada actuació de Barcelona (22 de desembre) i Inca (2 de gener). 

La cantant mallorquina fa aquesta gira amb el músic i guitarrista Borja Penalba, fidel acompanyant amb qui ja va gravar el seu darrer disc, en directe al teatre Micalet de València: Maria del Mar Bonet amb Borja Penalba (DiscMedi/Blau, 2020). D'altra banda, Bonet, que fa poques setmanes va inaugurar el 14 Jazz Voyeur Festival de Mallorca i el 53 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona al Palau de la Música Catalana, ha rebut recentment el Premi Nacional de Cultura del CONCA.


FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]