Actualitzat el 15/12/2021

Primeres confirmacions del Tradicionàrius

L'OMAC actuarà al Palau de la Música Catalana

Ja s'han presentat les primeres propostes que podran veure`s al proper festival Tradicionàrius i s'han posat les primeres entrades a la venda. La inauguració la protagonitzaran Caamaño & Ameixeiras i La Gravetat de Coulomb. L'OMAC actuarà al Palau de la Música. I Botifarra, a L'Auditori.
Pep Gimeno 'Botifarra'

La 35a edició del Tradicionàrius es farà del 14 de gener al 8 d'abril de l'any vinent. Ja s'han anunciat i posat a la venda les primeres entrades. La inauguració serà doble i anirà a carrec del duo gallec Caamaño & Ameixeiras i del trio català La Gravetat de Coulomb.

El 21 de gener, Artur Blasco i Arnau Obiols posaran el focus en la música i la cultura popular del Pirineu a través d'un instrument humil i entranyable: el rabequet, mentre que el 4 de febrer El Pony Pisador presentarà la seva aclamada lectura dels sea shanties. La cantant Rosa Zaragoza presentarà el nou treball sobre poetes hebraics catalans de l'Edat Mitjana el 6 de febrer, i el projecte del graller sallentí Roger Andorrà Electrogralla podrà veure's i escoltar-se el 18 de març.

I més enllà de les parets del CAT, ja s'han presentat dues actuacions sonades del festival. El cantaor de Xàtiva Pep Gimeno 'Botifarra' s'acompanyarà del pianista Pau Chafer i la Banda Municipal de Barcelona, dirigida pel seu titular José Rafael Pascual-Vilaplana, a la sala gran de L'Auditori el 26 de febrer. I l'OMAC - Orquestra de Músiques d'Arrel de Catalunya farà la seva primera actuació a Barcelona, el 27 de març al Palau de la Música Catalana de Barcelona.

Navega per les etiquetes

Tradicionàrius

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]