Actualitzat el 12/05/2022

A l'Hostal Càntut tothom hi canta

Del 6 al 15 de juliol, sopars per cantar en comunitat a Cornellà del Terri

Ja s'ha presentat la programació completa de la tercera edició de l'Hostal Càntut, la sèrie de sopars per recuperar la vella pràctica de cantar en comunitat en hostals i tavernes. Hi participaran Germà Negre, Botifarra, Lo Barber i Carles Belda i Betzuca. I també, un sopar de cantadors amb Gemma Pla.
Carles Belda i lo Barber 

L'Hostal Càntut és una de les darreres iniciatives sorgides a voltant del polimòrfic projecte Càntut, que des de fa uns quants anys (concretament, des del 2012) va activant en diversos fronts el cant participatiu i la memòria lligada a les cançons de tradició oral. En aquesta edició, els sopars per cantar es faran els dies 6, 7, 8, 13, 14 i 15 de juliol a la terrassa del restaurant Can Selvatà de Cornella de Terri.

Enguany, a més, els sopars s'emmarquen en la celebració dels 100 anys de l'Obra del Cançoner Popular de Catalunya. El primer sopar l'amenitzaran l'alguerès Àngel Maresca 'Lo Barber' i el vallesà Carles Belda (6 de juliol), que formaran un duet creat expressament per a l'ocasió. Seguiran el grup banyolí Germà Negre (7 i 14 de juliol), un sopar de cantadors d'arreu del territori sota la coordinació de l'empordanesa Gemma Pla (8 de juliol), el duet de cuplet i cançons de moda de fa cent anys Betzuca (13 de juliol) i el cantaor de Xàtiva Pep Gimeno 'Botifarra' (15 de juliol). 

Tots els sopars començaran a dos quarts de nou del vespre. Les entrades es posen a la venda aquest divendres 13 de maig a les 13 h al web www.cantut.cat

Navega per les etiquetes

Cassà de la SelvaCàntut

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]