Actualitzat el 13/06/2022

Muluk el Hwa tornen a València

Ho faran en el marc del desè aniversari de la Mostra Viva del Mediterrani

La desena edició de la Mostra Viva del Mediterrani,  la trobada cultural que programa activitats de diverses disciplines, es farà del 22 de setembre al 16 d'octubre, tindrà com a lema 'Creant ponts de cultura per la pau' i, en l'apartat musical, inclourà l'actuació del grup marroquí Muluk el Hwa
Muluk el Hwa, en una portada de casset dels anys vuitanta

La construcció de la pau serà l'eix central de tota la programació de la Mostra, tant en els debats i trobades d'escriptors com en les propostes artístiques. A més, en el desè aniversari de la Mostra, en l'apartat musical es recuperaran alguns dels grups que van establir una fita a les primeres edicions de la Trobada de Música del Mediterrani, impulsades a l'entorn del grup Al Tall i a partir de referents com els Rencontres de la Mar, a Arles. Aquest va ser el context en què el grup valencià va començar a connectar-se amb l'entorn musical mediterrani i establir col·laboracions amb formacions com els marroquins Muluk el Hwa, formació gnawa de Marràqueix –nascuda el 1973 i formada per tres barbers, un peixater i un director d'escola reunits al voltant de l'emblemàtica plaça Xemaa el Fna– amb la qual acabaria gravant l'àlbum Xarq Al-Andalus (RTVE, 1985), amb musicacions dels antics poetes valencians andalusins.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]