Actualitzat el 14/06/2022

Música, dansa i patrimoni es mesclen a les Valls d'Àneu

El Dansàneu presenta la programació completa de la 31a edició

El Dansàneu, el Festival de Cultures del Pirineu, celebrarà la 31a edició del 24 al 31 de juliol. Tot i que s'accentua la diversificació estilística dels darrers anys, hi ha unes quantes propostes de música d'arrel, i continua la mescla de dansa, la música i el patrimoni com a fil conductor principal.
Elvira Prado-Fabregat i Míriam Encinas Laffitte, a l'espectacle 'Més lloc per a la fosca'

Després que a finals de l'any passat es donessin a conèixer tres dels espectacles que es presentaran al Dansàneu 2022 (la inauguració amb l'OMAC, el duo Tarta Relena i la cloenda amb el ballarí i coreògraf Jon Maya), ja s'ha presentat la programació completa, on conviuen propostes més o menys experimentals i produccions especials en indrets singulars de les Valls d'Àneu.

Així, entre altres, s'hi podrà escoltar Marina Rossell (25 de juliol, Recinte Firal d'Esterri), presentant el seu darrer disc, 300 crits (Satélite K, 2021); Maria Arnal, Eduard Escoffet i José Luis de Vicente amb la seva conferència performativa sobre les Mil Sibil·les (26 de juliol, Santa Maria d'Àneu); Joana Serrat (27 de juliol, Recinte Firal d'Esterri) amb les cançons de Hardcore from the Heart (Great Canyon Records, 2021); Adrià Grandia, Anna Romaní i Carlos Martorell amb l'estrena del seu projecte en residència RE- (28 de juliol, Església d'Esterri); la cantautora Gemma Humet i el ballarí Pol Giménez (29 de juliol, Llac de la Torrassa de la Guingueta d'Àneu); una matinal folk amb el trio de ball La Gravetat de Coulomb precedits pel grup de la Catalunya Nord Jutglars (30 de juliol, Castell de València d'Àneu); Marc Parrot amb la ballarina Aina Alegre (30 de juliol, Recinte Firal d'Esterri) donant una nova visió del disc Els fets i l'atzar (U98, 2022); la rondallaire Patricia McGill acompanyada de l'acordionista Blai Navarro (31 de juliol, plaça Comunal), i, per últim, l'espectacle Més lloc per a la fosca (31 de juliol, Escoles de Sorpe), inspirat en la relació de l'escriptora Víctor Català amb la tradició oral, amb la participació de Míriam Encinas-Laffitte, Laia Fortià, Elvira Prado-Fabregat, Carles Viarnès i els cantaires de l'arxiu Càntut.

Navega per les etiquetes

Dansàneu

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]