Actualitzat el 23/06/2022

Trenta anys de folk a la Marina

El festival Música al Castell de Dénia celebra la XXX edició del 21 al 31 de juliol

El festival Música al Castell de Dénia celebra trenta anys de trajectòria. Del 21 al 31 de juliol, hi actuaran Miquel Gil amb Noelia Llorens 'Titana', Las Migas, Marlango, La Petita Orquestra Peiotaire, el Septeto Santiaguero, Los Hermanos Cubero, Kiko Veneno i la Colla de Dolçainers Pere Bigot.
Los Hermanos Cubero Foto: Blanca Regina
 
Miquel Gil i Noelia Llorens 'Titana' obriran el festival amb l'espectacle conjunt Arrel (21 de juliol), treball inscrit en l'aniversari d'Acció Cultural del País Valencià on es conjuminen música d'arrel valenciana –una peça per cadascuna de les comarques del País Valencià– i poesia contemporània. L'endemà, 22 de juliol, actuarà el quartet català Las Migas, que actualment presenten un disc nou, Libres (autoeditat, 2022), on aprofundeixen en la seva característica combinació de flamenc, rumba i cançó popular. El dissabte 23 de juliol, serà el torn del pop sofisticat de Marlango. I el diumenge 24 de juliol, el primer cap de setmana de festival es tancarà amb l'humor i la frescor de La Petita Orquestra Peiotaire

Uns dies després, el dijous 28 de juliol, arribarà el repertori de guarachas, boleros i rumbes de la venerable formació cubana Septeto Santiaguero. I el divendres 29, Los Hermanos Cubero, el duo de música castellana –guitarra, mandolina, veu, bon humor i esperit crític–, presentaran el seu doble disc, Errantes telúricos / Proyecto Toribio (Primavera Labels, 2021). Dissabte 30 de juliol, un clàssic de la cançó i el carrer amb majúscules: Kiko Veneno. I diumenge 31, aquesta edició d'aniversari es tancarà amb La Colla de Dolçainers Pere Bigot, de Benissa, que oferirà un repertori antològic sobre els balls propis de les festes populars valencianes.  

Navega per les etiquetes

Música al CastellDénia

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]