Actualitzat el 20/09/2022

Gaudiu, balleu, canteu

Corrandes Són Corrandes engega una campanya de micromecenatge per publicar el tercer disc

El grup Corrandes Són Corrandes ha iniciat una campanya de micromecenatge a Tot Suma per finançar-se el tercer disc, que es dirà La meitat en són mentida i que i s'estrenarà el 7 d'octubre a la plaça Sant Domènec de Manresa (19 h), en el marc de la Fira Mediterrània de Manresa. 
Corrandes Són corrandes

En aquest tercer disc, el grup reuneix, juga i sintetitza les diferents propostes de Corrandes Són Corrandes. El primer disc, Lligadetes amb un fil (Temps Record, 2017), estava enfocat al vessant de la cançó tradicional de text improvisat, i el segon, Si voleu cantar corrandes (Temps Record, 2018), s'orientava més al ball. Ara, el tercer reuneix els dos aspectes, i és a més el primer treball on participen tots els músics que formen part d'un espectacle o altre del grup. I per acabar-ho d'arrodonir, hi haurà participacions d'amics i referents dels integrants. Als integrants actuals del grup –Anaís Falcó, Christian Simelio, Jaume Casalí, Marc Torent, Anna González i Pep Coca–, s'hi han afegit a les gravacions el duo Ballaveu, Pascale Respaud 'Revelhet', Naroa Martínez, Carles Sans, Massinissa Aït-ahmed, Xabier Berasaluce 'Leturia', Oriol Cases i Carlit Falcó.

 

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]